Even voorstellen…

Hoe het is begonnen

Mijn verhaal begon in 2000 (nieuwe eeuw, nieuwe kansen) toen ik de overstap maakte van het bedrijfsleven naar de Zorg. Het begon in een mooi ziekenhuis in Rotterdam, waar ik startte bij de zorgadministratie en mijn administratieve skills voortzette. Na verloop van tijd verhuisde ik naar de rol van secretaresse van een zorgmanager in een Zorgeenheid met voornamelijk poliklinieken en de dagbehandeling.

Na een aantal jaar belandde ik als secretaresse bij de ondersteunende diensten, waaronder IT, Informatiemanagement en Projecten. Hier leerde ik dat ook deze afdelingen cruciaal zijn voor het verbeteren van de zorg, nu echter op facilitair en technologisch gebied.

Kortom door de diverse functies, ondersteuning bij diverse overlegvormen van verschillende afdelingen maakt dat ik de Zorgketen van A tot Z heb leren kennen.

Nu even over mij…

Ik woon samen met Peter en met onze lieve kinderen, Kathlene (20) en Mees (15). Samen met onze trouwe viervoeter Boes wonen we in Rotterdam. Familie is mijn kostbaarste bezit, en we zijn een echt Feyenoord-gezin. Tenminste… zij wat meer dan ik. Zij zitten het liefst ieder moment in de Kuip, ik af en toe. Denk je nou, “hm, ik ben voor een andere club”, geen probleem. Ik ben niet zo fanatiek. 

Als ik niet bezig ben met mijn werk, geniet ik het liefst van een heerlijke vakantie met het gezin, een wandeling met Boes of gewoon ‘me-time’. Ook ben ik altijd in voor een geweldig concert of festival. Hier mag je mij ’s nachts voor wakker maken, al moet je me wel even goed wakker schudden, want die kunnen behoorlijk luid zijn. Mijn muzieksmaak varieert van alternatieve rock tot hardrock/metal. Het laatste festival was Baroeg Open Air, één van mijn meest favoriete uitjes van het jaar. 

En dan de herfst en de winter… Anderen rillen ervan, ik niet! Geef me een dekentje, Netflix en een kop thee en ik ben gelukkig. Vriendschap vind ik ook belangrijk, samen lachen, elkaar steunen, en er simpelweg zijn voor elkaar, dat is waar het voor mij om draait. 

Mijn meest favoriete uitspraak is een heel bekende “een dag niet gelachen, is…” ja die dus. Ik hou van humor, het maakt het leven zoveel beter en gezelliger!

Wat maakt mij uniek als VA?

  • Met een knipoog noemden mijn collega’s me wel eens ‘Essiepedia.’ Als je een vraag stelt, heb ik vaak het antwoord paraat, en als ik het niet weet, kan ik je altijd de juiste richting wijzen om het te vinden.
  • Mijn doorzettingsvermogen wordt vaak geprezen door vrienden, ‘jij kan alles’, zeggen ze wel eens.
  • Ik ben een positief persoon en zie belemmeringen als kansen.
  • Het is geen toeval dat vrienden, bekenden en collega’s vaak bij mij aankloppen als ze ergens mee zitten, en ik sta altijd klaar om hen te helpen of ondersteunen. Er staat ‘Mona’ op mijn voorhoofd, verwijzend naar de dame uit de Story die altijd klaarstond om anderen te helpen met hun ‘problemen’.
  • Betrouwbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel, en ik houd me altijd aan mijn afspraken.

Kortom, ik ben hier om jouw professionele wereld te verlichten met een vleugje humor, een flinke dosis doorzettingsvermogen en de betrouwbaarheid waar je op kunt vertrouwen.